Boottocht Amsterdam

Een boottocht maken in Amsterdam

U bent op zoek naar mogelijkheden om een boottocht in Amsterdam te maken? Maak kennis met onze kanoverhuur in het Amsterdamse Bos! Voor zowel grote als kleine groepen bieden wij diverse mogelijkheden aan. Dus bent u op zoek naar een leuk arrangement voor uw bedrijf, school of familiefeest? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

Afsluitend een barbecue of picknick

Onze kano’s- en waterfietsenverhuur is gelegen aan een grote vijver met schoon zwemwater. Omdat wij grenzen aan een groot sportveld heeft u ook de mogelijkheid om diverse outdoor activiteiten te plannen. Zo kunnen de kinderen na de boottocht in Amsterdam lekker spelen of gaan picknicken. U kunt er ook voor kiezen om uw kinderfeestje bij ons te organiseren. Neem gerust contact op, dan vertellen wij u er meer over!

Boottocht AmsterdamOok voor volwassen bieden wij leuke arrangementen aan. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue na afloop? Met mooi weer kunt u heerlijk op terras plaatsnemen terwijl wij de catering verzorgen. U zult het zeker weten naar uw zin hebben en hoeft zich nergens druk over te maken!

Neem contact op

Wilt u een boottocht bij ons in Amsterdam maken? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, want wij denken graag met u mee. Wij zijn geopend van half maart tot half oktober, waarbij het weer natuurlijk een belangrijke rol speelt.

   Contact     Opties