Bootverhuur Amsterdam

Bootverhuur in Amsterdam: een gezellig dagje uit!

Heeft u zin om er eens heerlijk tussenuit te gaan? Bij onze bootverhuur in Amsterdam, midden in het Amsterdamse Bos, bent u van harte welkom om te ontdekken welke rust en natuur zich onder de rook van Amsterdam bevindt. Bij ons kunt aan een grote waterplas met schoon zwemwater genieten van schitterende tochten met de kano, fluisterboot of waterfiets door een uniek natuurgebied, pal ten zuiden van de hoofdstad. Amsterdam mag dan wel voornamelijk bekend staan als de hoofdstad van Nederland, de stad heeft meer te bieden dan enkel het bruisende centrum en alle dynamiek die daarbij hoort.

In het Zuiden ligt het Amsterdamse Bos, hetgeen onder meer landelijk en internationaal bekend staat om de roeiwedstrijden die jaarlijks op de Bosbaan worden gehouden. Prachtige waterpartijen, 116 brugjes, diverse slingerpaadjes en verborgen hoekjes vol mysterie, maken het Amsterdamse Bos een uniek stukje landschap in Nederland met een haast magische uitstraling. In een fluisterboot, kano of waterfiets is het mogelijk om te genieten van de natuur. Laat u verrassen door de ongekende schoonheid en geniet van de rust die dit natuurgebied uitstraalt.

Groepsarrangementen

Wilt u gezellig samen met een aantal vrienden, familie, collega’s of de hele klas een leuk, ontspannen en sportief uitje? Dan is onze bootverhuur in Amsterdam de ideale keus voor u. Geen ver weg gelegen locaties of lange reistijden, want het Amsterdamse Bos ligt vrijwel binnen de stadsgrenzen van onze prachtige hoofdstad, omarmd door Amsterdam-Zuid, Amstelveen en Schiphol. Tevens grenzen we aan een groot sportveld, hetgeen zich uitstekend eigent voor diverse outdoor activiteiten.

Voor meerBootverhuur Amsterdam informatie over bootverhuur in Amsterdam kunt u bellen met 020-6457831 of stuurt u gerust een mailtje. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

   Contact     Opties