Elektrische boot Amsterdam

Een elektrische boot huren in Amsterdam?

Er zijn verschillende manieren om het Amsterdamse bos per boot te verkennen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een elektrische boot huren om Amsterdam op uw eigen tempo te ontdekken. U zult al snel ontdekken hoe rustgevend een vaartocht kan zijn. Bomen, planten, bloemen, vogels en nog veel meer zult u tijdens uw tocht ontdekken. Amsterdam heeft veel meer te bieden dan u denkt.

Ten Zuiden van Amsterdam ligt het Amsterdamse bos, een kunstmatig en prachtig aangelegd natuurgebied. Aan de Grote Speelweide ligt de Grote Vijver met schoon zwemwater. Het Amsterdamse bos kan ook per boot ontdekt worden. Wie met een boot over de Grote Vijver vaart zal merken hoe mooi de natuur hier is, en dat deze soms wel op het Amazonegebied lijkt. Vooral in de warme maanden is het een verademing om hier te genieten en te ontspannen.

Boot huren aan de Grote Vijver

De elektrische boot in Amsterdam is te huur bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos. Deze boot is voorzien van een elektrische motor waardoor er niet zelf geroeid hoeft te worden. Dit zorgt voor een ontspannen tochtje. U heeft de keus uit een boot voor maximaal 6 personen of een grotere voor maximaal 10 personen. Ook is het mogelijk om meerdere boten tegelijkertijd te huren. Zo kunt u ook met een grote groep weg. Ontdek de natuur in Amsterdam per boot en neem hier de tijd voor. De elektrische boot is per uur te huur, maar ook voor een hele dag is mogelijk. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, daarom kunt u gratis gebruik maken van onze zwemvesten.

Elektrische boot AmsterdamBegin vandaag nog met ontspannen en genieten en plan uw dagje uit bij ons in. Voor kleine gezinnen tot grotere vriendengroepen, alles is mogelijk. Een elektrische boot huurt u bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos.

   Contact     Opties