Kano huren Amsterdam

Een kano huren om Amsterdam te ontdekken?

Amsterdam wordt wel eens het Venetië van het noorden genoemd. Met een netwerk aan grachten kent de Nederlandse hoofdstad heel wat waterwegen door het cultuurrijke centrum. En hoewel cruisen op deze Amsterdamse grachten als een echte toeristische attractie wordt beschouwd kunt u in Amsterdam nog meer plezier beleven aan water. Bij ons kunt u een waterfiets of kano huren om Amsterdam te ontdekken!

Kinderfeestje of teambuilding

Het Amsterdamse Bos is het antwoord op de vraag hoe u in Amsterdam een actieve namiddag kan beleven. Wilt u een kano huren in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren zowel kano’s als waterfietsen en elektroboten. Gelegen aan een grote vijver en met tal van outdooractiviteiten eraan grenzend heeft u alles ter beschikking voor een leuke namiddag. Of u nu het verjaardagsfeestje van uw kind wilt vieren of een teambuildingsactiviteit voor uw bedrijf zoekt, iedere gelegenheid is een reden voor een namiddag vol waterpret. Het schitterende natuurgebied is immers het perfecte decor voor een tocht met de kano.

Combineer uw toch met een barbecue of picknick 

Er zijn diveKano huren Amsterdamrse mogelijkheden wanneer u een kano wilt huren in Amsterdam. Voor het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter kunt u een uur varen met de kano of waterfiets combineren met een lekkere pannenkoek en bijhorend drankje. De omliggende grasvelden zijn ideaal om nadien nog even te ravotten. Zijn uw kinderen wat avontuurlijker aangelegd, dan is de survivaltocht hen ongetwijfeld op het lijf geschreven. Een bijna vier uur durend avontuur met de Canadese kano’s onder professionele begeleiding is de basis voor een uitdagend survivalavontuur. U kunt uw boottocht ook combineren met een brunch, picknick of een lekkere, zomerse barbecue achteraf.

   Contact     Opties