Kanoverhuur Amsterdam

Kanoverhuur in Amsterdam

U wilt er met zijn tweeën een dagje helemaal uit. Misschien wilt u uw kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen. Of neemt u liever uw collega’s of familie een dagje mee op een survivaltocht? Bij onze kanoverhuur in Amsterdam is het allemaal mogelijk. Uw startpunt is gelegen aan de grote vijver van het Amsterdamse Bos, waar u ook een speelweide vindt. De ideale plek dus als vertrekpunt voor uw waterfiets of kano. Kanoverhuur Amsterdamse Bos denkt graag met u mee om u en uw kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De mogelijkheden

Het Amsterdamse Bos is een gebied dat zeer waterrijk is. Daarom zijn een kano en/of een waterfiets de ideale manier om het bos te verkennen. Voor de huur van uw vervoermiddel kunt u terecht bij onze kanoverhuur in Amsterdam. U bent natuurlijk vrij om het gebied op eigen initiatief te verkennen, maar u krijgt pas echt een onvergetelijke dag met een van de arrangementen. Trek bijvoorbeeld onder begeleiding met een Canadese kano op survivaltocht en kom op de plekken waar niemand anders komt. Speciaal voor de kinderen bieden wij een kinderpartijtje aan, bestaande uit een uur vrij kanoën en achteraf pannenkoeken eten. Het speelveld nodigt uit om na het kanoën nog wat met de bal te spelen.

Ook voor volwassenen zijnKanoverhuur Amsterdam er diverse arrangementen met eten beschikbaar. Zo kunt u uw kanotocht combineren met een brunch, barbecue of picknick. U kunt te water gaan met verschillende soorten boten. Er zijn kano’s voor maximaal drie personen en waterfietsen voor twee of vier personen. Doet u het liever rustiger aan? Dan is de elektroboot echt iets voor u. Voor de loungers onder ons is er zelfs een speciaal loungevlot te huur. Het staat u natuurlijk altijd vrij achteraf een drankje te drinken op het gezellige terras.

   Contact     Opties