Varen in Amsterdam

Varen in Amsterdam? Wij bieden opties voor jong en oud!

Welkom bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos! U bent op zoek naar mogelijkheden om te gaan varen in Amsterdam en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want wij bieden mogelijkheden voor jong en oud. Ook grote groepen zijn bij ons van harte welkom! Wij denken graag met u mee om de perfecte dag voor u te kunnen organiseren.

Varen in AmsterdamVoor iedereen een passende oplossing

Wanneer u wilt gaan varen in Amsterdam kunt u bij ons een kano, elektroboot of waterfiets huren. Afhankelijk van de grootte van de groep bieden wij diverse opties. Zo hebben wij een elektroboot voor 6 personen maar ook een lounge vlot voor wel 10 personen. Wat betreft kano’s kunt u kiezen voor 1-, 2- of 3-persoons kano’s. Wilt u er een compleet dagje uit van maken of bent u op zoek naar een leuk personeelsfeest? Geen probleem, wij bieden mogelijkheden om ook de catering te verzorgen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue op ons zonnige terras? Ook verzorgen wij graag de complete brunch in de vorm van een lopend buffet. Een echte aanrader voor familiefeesten en dergelijke!

Prachtige tochten maken door een mooi natuurgebied, dat is nog eens tot rust komen! Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden van varen bij ons in Amsterdam? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact op middels het contactformulier of bel ons.

   Contact     Opties