Waterfiets huren Amsterdam

Een waterfiets huren in Amsterdam is puur genieten geblazen

Wilt u een waterfiets huren in Amsterdam? Dan is het aan te raden om een mooie tocht te maken door het Amsterdamse bos. Vanaf het water kunt u genieten van mooie vergezichten en de groene Nederlandse natuur. Amsterdam is één van de mooiste grachtensteden ter wereld. Onze hoofdstad kan zich met gemak meten met andere watersteden als Brugge en Venetië. Een bijzondere manier om Amsterdam te ontdekken is er per waterfiets. Vanaf het water ontdekt u de stad van een hele andere kant.

Verken de Amsterdamse grachten

Of kies in plaats van het Amsterdamse Bos voor een waterfietstocht door de Amsterdamse grachten. Vanaf het water ziet u de prachtige grachtenpanden en bruggen namelijk op een hele andere manier. Een waterfiets huren in Amsterdam is bij ons erg eenvoudig. Voor een leuke prijs kunt u diverse exemplaren boeken. Zo zijn waterfietsen zowel beschikbaar voor 2 als voor 4 personen. Zelfs voor kinderen zijn er waterfietsen te huur. Zo beleeft u plezier met het hele gezin.

Waterfiets huren AmsterdamWij denken graag met u mee

Het huren van een waterfiets in Amsterdam kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Er zijn namelijk ook luxe exemplaren beschikbaar, inclusief meerdere stoelen en zelfs een bank. Uiteraard betaalt u hier iets meer geld voor. Aan de andere kant proeft u op een mooie waterfiets volop de sfeer van Amsterdam. Wij van Kanoverhuur Amsterdamse Bos denken graag met u mee om uw feest of uitje op maat te maken. Neem dus gerust contact op.

   Contact     Opties